Dinamo, de 12e MATCH op rij zonder overwinning in Super League! Rood-witten geven scheidsrechter de schuld

Sepsi OSK versloeg Dinamo Boekarest maandagavond thuis nipt met 2-1 in de laatste wedstrijd van de 18e ronde van de Superliga.

Het was de debuutwedstrijd voor de nieuwe coaches van de twee teams. De Duitser Bernd Storck boekte een overwinning, terwijl de Kroaat Zeljko Kopic geen positief debuut maakte.

Dinamo, de 12e MATCH op rij zonder overwinning in Superleague! Rood-witten geven scheidsrechter de schuld

Het is de vierde nederlaag op rij voor Boekarest en de 12e wedstrijd op rij zonder overwinning voor de ploeg van Zeljko Kopic.

De rood-witten beschuldigden Radu Petrescu, de scheidsrechter van de wedstrijd, hard en verweten hem dat hij de ploeg uit Boekarest twee duidelijke penalty’s had onthouden.

“We hebben veranderingen aangebracht in de rust, het was beter in de tweede helft. We zullen uiteindelijk net zo spelen als in de tweede helft.

Ik verwacht één ding van mijn spelers: dat ze begrijpen wat Dinamo is en dat ze hun best doen om uit deze situatie te komen. Over scheidsrechters kan ik het niet hebben. Ik hoop dat degenen die deze wedstrijd analyseren ook deze situatie zullen analyseren.

Het huidige probleem is een mentaal probleem. Het is niet makkelijk om spelers ervan te overtuigen dat ze waardevol zijn, ze moeten vertrouwen hebben na een reeks slechte resultaten. Ik ben ervan overtuigd dat we goed voetbal kunnen spelen

Voor donderdag (de Roemeense bekerwedstrijd) zullen we zien hoe we er dan voor staan met de spelers, met hun stemming en we zullen zien hoe we het gaan aanpakken,” zei Zeljko Kopic na de wedstrijd.

Hoe zagen de twee opstellingen eruit?

• SEPSI: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, Kecskes, Oteliță – Alimi – R. Varga (Damașcan 63), J. Rodriguez, C. Matei (N. Păun 90+2), M. Ștefănescu (Kallaku 81) – Safranko (Rondon 81). Coach: Bernd Storck
  • DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, R. Grigore (C. Costin 73) – Moura, Bani (Politic 46), Ilic, Iglesias, Amzăr – Ghezali, Hakim Abdallah (Goncalo Gregorio 46). Coach: Zeljko Kopic

Sepsi staat op de 10e plaats met 23 punten, terwijl Dinamo op de een na laatste plaats in de Superleague staat, 15e, met slechts 10 punten verzameld.

Word lid van het CANCAN Whatsapp kanaal!