Oțelul, nog een REMIZE met de koploper van de Superleague! FCSB, gestopt in Galati in de 90e minuut

FCSB heeft dinsdagavond uit met 1-1 gelijkgespeeld bij Oțelul Galati, in een wedstrijd van groep C van de Betano Romanian Cup.

Băluță scoorde in de 76e minuut voor de gasten. De gastheren maakten in de 90e minuut gelijk via Lopes. Oțelul heeft 10 van de 12 gelijke spelen in de Superliga, en heeft nu nog een gelijkspel in de Roemeense beker..

In deze groep speelt SCM Zalău woensdag om 13.00 uur tegen FCU Craiova en FC Bihor Oradea speelt vrijdag om 20.30 uur tegen Dnamo.

Chindia -Petrolul 0-2 en Corvinul – Sepsi 1-0.

“Ik ben ongelukkig, maar vanuit één oogpunt ben ik tevreden, omdat we tegen het eerste team in de Superliga hebben gespeeld.

We hadden veel doelpuntenfases. Als we geïnspireerd waren… Daarom moeten we er veel aan werken… voor het doel. In de tweede helft was het een spel op de counter, waarbij onze tegenstander de score opende, wij kwamen terug, maar het is een terechte uitslag.

Fantastische uitvoering, een fout van mijn verdediging, hij liet hem liggen, maar ik kan mijn verdediger niets verwijten, want hij ving hem in zijn spits op. Het belangrijkste is dat we terugkwamen,” zei Dorinel Munteanu, coach van de thuisploeg.

Waarom Gigi Becali boos werd

Gigi Becali werd zo boos op al zijn voetballers dat hij aankondigde dat hij volgend jaar nieuwe voetballers zal kopen om in plaats daarvan het FCSB-shirt te dragen. Tot die tijd zal hij ze naar eigen zeggen aan de lopende band blijven vervangen.

“Het was het team dat aan het begin stond. Je zag vier spelers gewisseld worden, dat waren degenen die het meer verprutsten. Ik belde MM en vroeg hem of hij er 10 kon wisselen.

Als ik er 10 kon wisselen, zou ik er 10 wisselen, als de regels het toelieten. Elke man zou ik vandaag in de rust wisselen. Het werkt niet!

Volgend jaar koop ik gewoon nieuwe. Totdat ik een sterk team heb, wissel ik ze aan de lopende band,” zei FCSB-eigenaar Gigi Becali volgens Orange Sport.