Gelijkspel in de MATCH Dinamo – FCU Craiova! Volledig schema en uitslagen van de Roemeense beker

Dinamo en FC U Craiova hebben dinsdagavond in de Nationale Arena in de hoofdstad met 1-1 (1-0) gelijkgespeeld in een wedstrijd om de Roemeense beker in groep C.

In het kampioenschap, twee weken geleden, in het Arcul de Triumf stadion, wonnen de Olteniërs met 1-0..

Amzăr scoorde dinsdagavond voor de ploeg uit Ștefan cel Mare in de 18e minuut, terwijl Bahassa in de 65e minuut gelijkmaakte vanaf de strafschopstip.

“Hij maakte een dom doelpunt. Ons spel zit in de lift. Als coach is het resultaat erg belangrijk, vooral omdat mensen je over het algemeen beoordelen op resultaten, maar ik kan het niet helpen om de vooruitgang in het spel van het team te benadrukken. Ik was tevreden met de dingen, behalve met een paar momenten in de wedstrijd toen we het spel niet beheersten zoals we wilden, maar er zijn dingen waar we nog aan moeten werken. We reageerden goed, we hadden wat kansen.

Het was een goede wedstrijd, een goede publiekstrekker, een wedstrijd met veel kansen. Omdat we niet wonnen, waren de mensen niet helemaal blij, maar de kwaliteit van het spel was behoorlijk goed. We hebben wat veranderingen doorgevoerd, het team presenteerde zich vrij goed.

Ik denk dat we op twee fronten verder kunnen, vooral omdat het team zich elke drie dagen moet aanpassen aan deze wedstrijden,” zei Ovidiu Burcă in het flash-interview na de wedstrijd.

De laatste wedstrijd van de groep vindt woensdag plaats, FC Bihor Oradea – FCSB (21:00).

GROEP A

• Progresul Pecica – ACS Petrolul 52 (27 september, 14:00, FRF.tv)
  • Corvinul 1921 Hunedoara – Chindia Targoviste (27 september, 17:00, FRF.tv)
  • AFC Hermannstadt – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (27 september, 18:30, Digi Sport, Prima Sport)

GROEP B

• CSA Steaua – Universitatea Cluj (28 september, 16:15, Digi Sport, Prima Sport)
  • CSM Alexandria – CFR Cluj (28 september, 18:30, Digi Sport, Prima Sport)
  • FC Botosani – FC Rapid 1923 (28 september, 21:00, Digi Sport, Prima Sport)

GROEP C

• SCM Zalău – Oțelul Galați 1-4 (1-3)
    (Cherecheș 45+4 / Cîrjan 14 pen., 36, J. Cisse 21, Latouchent 75)
  • Dinamo – FCU 1948 Craiova 1-1 (1-0)
    (Amzăr 18 / Bahassa 66 strafschop)
  • FC Bihor Oradea – FCSB (27 september, 21:00, Digi Sport, Prima Sport)

GROEP D

• FC Voluntari – Farul Constanta 2-0 (1-0)
    (D. Florea 8, Cocian 85)
  • Gloria Buzău – UTA Arad (27 september, 16:00, FRF.tv)
  • CS Tunari – Universitatea Craiova (27 september, 16:15, Digi Sport, Prima Sport)