CFR Cluj vernederd in Giulesti! Kosovaarse Albion Rrahmani scoorde de dubbel

Rapid Boekarest heeft CFR Cluj maandagavond thuis met 3-1 verslagen in de tiende ronde van de Superleague. Albion Rrahmani scoorde twee keer.

Rapid, gecoacht door Cristiano Bergodi, is nog ongeslagen in vijf wedstrijden., waarin ze vier keer wonnen en één keer gelijkspeelden.

CFR Cluj, vernederd in Giulești! Kosovaarse Albion Rrahmani scoorde de dubbel

“We hebben een heel moeilijk team ontmoet om te verslaan. We begonnen goed aan de eerste helft, toen kregen we een doelpunt van hen en verloren we wat ballen op het middenveld. Het was geweldig, veel kansen.

Je kon zien dat ze een beetje bang waren. Een beetje moed. Ik denk dat we een goed team hebben met kwaliteit. Alleen maar complimenten voor de jongens en het tempo waarmee we speelden. We spelen altijd direct, het was altijd een negatieve overgang.

Iedereen speelde goed. Alex Ionita zag er erg goed uit, maar Albu ook. Natuurlijk moet ik ze feliciteren, ze speelden een geweldige wedstrijd. Het was een ongelooflijk mooie wedstrijd. Ik zag ze een beetje nerveus, ze waren verrast toen ze ons een doelpunt gaven, ze maakten meteen gelijk met Deac”, zei Cristiano Bergodi.

Wat Ciprian Deac zei

“Een goede eerste helft, in de rust was het alsof we met een ander team naar buiten kwamen. We waren niet het team dat we in de eerste helft waren, we hadden twee of drie grote kansen en we hadden de wedstrijd in de eerste helft op slot kunnen gooien. Ik kan er geen verklaring voor vinden, we begonnen heel slecht aan de tweede helft, ze kwamen op ons af, ze wisten snel te scoren en bij 2-1 was het over, we konden ons niet meer herstellen. Het derde doelpunt volgde en dat was het.

Ik hoop dat het een ongeluk was wat er vanavond is gebeurd, het is niet de CFR die iedereen kent. We moeten er zo snel mogelijk weer staan, in het voetbal wacht niemand op je en elk punt telt. Ik denk niet dat we in die fase, we hadden kansen in de eerste helft, met minstens een doelpunt voorsprong naar binnen hadden kunnen gaan, we waren veel comfortabeler en we hadden de drie punten kunnen pakken,” zei international Ciprian Deac.

• CFR blijft op de tweede plaats in het klassement, en Snel staat onderaan het podium met 18 punten.

Hoe de twee teams eruit zagen

• RAPID: H. Moldovan – Braun (Onea 87), Săpunaru, P. Iacob, Borza – Al. Albu, Emmers (Borja Valle 90) – Funsho Bamgboye, Al. Ioniță II (C. Cîrjan 81), Petrila (Pănoiu 87) – Rrahmani. Coach: Cristiano Bergodi
  • CFR CLUJ: R. Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Camora – Cvek, Tachtsidis (R. Filip 70), C. Deac (E. Krasniqi 62) – Bîrligea (Jefte Betancor 62), Juricic (Otele 46), Avounou (L. Mihai 77). Coach: Andrea Mandorlini