Reghecampf’s Craiova, VICTORY na twee nederlagen op rij! Oltenii, met een man minder op het veld gedurende 30 minuten

Universitatea Craiova versloeg zaterdagavond Sepsi OSK Sfântu Gheorghe met 2-1 (2-1) in de 9e ronde van de Superliga.

Het doelpunt van Markovic, dat in de 48ste seconde viel, is het op één na snelste doelpunt van het seizoen, na het doelpunt van Doru Andrei (FC Voluntari) in de 11de seconde van de wedstrijd tegen Rapid (2-1) in de vierde ronde (7 augustus).

Reghecampf’s Craiova, VICTORY na twee nederlagen op rij! De Oltenii, 30 minuten met één man minder

Juve scoorde via Jovan Markovic en opende de score in de 50e seconde. Lyes Houri verhoogde de score voor Olteni en Marius Ștefănescu verkleinde de achterstand.

Juraj Badelj kreeg een directe rode kaart en Het team van Laurențiu Reghecampf moest 30 minuten met 10 man spelen.

Wat Liviu Ciobotariu zei

“We begonnen heel slecht aan de wedstrijd, niet omdat we snel een doelpunt tegen kregen, maar als uitdrukking op het veld. We verloren de wedstrijd aan het begin van de wedstrijd, omdat we niet hetzelfde team waren als voorheen, we hadden geen agressie, we verloren veel duels. We gaan vooruit, het kampioenschap is nog lang.

Als je verliest heb je een gevoel van ergernis, van frustratie, je denkt dat je meer had kunnen doen. Het zat me dwars dat we de wedstrijd heel slecht begonnen. Ik had graag gezien dat we langer ongeslagen waren geweest, maar het kampioenschap is lang. Het belangrijkste is om van deze fouten te leren”, zei Liviu Ciobotariu.

Wat Laurențiu Reghecampf zei

“Die VAR-mensen spelen met het lot van een club, van sommige mensen. Je kunt niet zo’n rode kaart geven in zo’n fase. Ik heb veel geleden na die rode kaart, maar ik ben blij met de houding van de spelers. Ze mobiliseerden, ze kregen kansen, ze renden. Dat is het team dat ik wil en het team dat ik in elke wedstrijd wil hebben.

Ik kreeg geel, maar dat maakt niet uit, ze spelen te gemakkelijk met die kaarten. Ik ga over de lijn omdat ik het niet besef, ik moet schreeuwen, ik moet opgewonden raken, ik ben in het stadion, ik kan niet fluisteren,” zei Laurențiu Reghecampf na de 2-1 overwinning op Sepsi op zaterdagavond.