Ze zegevierden op het FRT National Circuit!

Ana Maria Cîmpan won de 17e editie van het F.R.T. National Circuit – Dr. Oetker Trophy na het winnen van de finale tegen Natalia Dicu, score 2 – 6, 6 – 2, 6 – 1.

Matei Tudor zegevierde in de laatste akte van het toernooi na het verslaan van Viktor Dobrescu, score 7 – 5, 6 – 2.

In het dubbelspel werd de trofee gewonnen door het koppel Victor Dobrescu – David Goldis, en in het vrouwendubbelspel slaagde het koppel Natalia Dicu – Natalia Dragomir in de finale tegen het koppel Sofia Stoica – Katerina Petre, score 7 – 5, 6 – 1.

Ze zegevierden in het FRT Nationaal Circuit

“De 17e editie van het F.R.T. National Circuit – Dr. Oetker Trophy was een succes. De atleten toonden veel concentratie en uithoudingsvermogen, vooral op warme dagen”, zei toernooidirecteur Gheorghe Borțan.

Meer dan 100 atleten waren ingeschreven voor de 17e editie van het F.R.T. National Circuit, gehouden in de Curtea de Argeș Tennis Club. Aan de competitie werd deelgenomen door 12-jarige atleten die streden in het enkelspel en dubbelspel, jongens en meisjes. De afgevaardigde scheidsrechter was Iordache Giban.

Wat de hoogst geplaatste Roemeense WTA-vrouw doet

Sorana Cîrstea, de Roemeense topspeelster en 30e op de WTA-ranglijst, staat in de derde ronde van de US Open 2023. Sorana Cîrstea versloeg Anna Kalinskaya met 6-3, 6-4 in de tweede ronde op de US Open. Ze moet het nu opnemen tegen Elena Rybakina of Ajla Tomljanovic. “Ik had niet voorbij Kalinskaya gekeken, ik wist het niet! Om voorbij de tweede ronde te komen moet ik voorbij Kalinskaya komen, dus alle focus ligt op de wedstrijd. Over het algemeen hebben mensen het over de voorrondes, maar ik denk dat je je op één wedstrijd moet richten, want als je de speelster voor je niet verslaat, kom je niet verder” zei Sorana. Cîrstea heeft tot nu toe drie keer in haar carrière de derde ronde van de US Open bereikt, in 2009, 2019 en 2020.